Skip to main content

Pogledajte destinacije sa najboljim provodom u Srbiji

Dobar provod je nešto svojstveno našem narodu. Vesele svirke i dibre žurke koje traju do ranih jutarnjih časova gotovo da se podrazumevaju u Srbiji, pogotovo među mlađim stanovništvom. Naša prestonica nadaleko je poznata po odličnom noćnom provodu.

Beogradski klubovi i splavovi pružaju nezaboravnu zabavu i najbolje žurke. Pored glavnog grada, kvalitetan noćni provod se može pronaći u još nekim popularnim gradovima Srbije.

Beograd – uživajte u najboljem noćnom provodu

Mnogi bi istakli kako je najbolji provod u Beogradu i da je to van svake konkurencije. Posebno su popularni beogradski splavovi na kojima često gostuju poznata muzička imena i na kojima vrhunske žurke traju do jutra. Koju god da muziku volite, Beograd je tu za vas. U prestonici ćete pronaći razne svirke i žurke.

Od narodne muzike, sve do modernog, elektronskog zvuka. Ovde postoji nešto za svačiji ukus. Klubovi naše prestonice nude izuzetno dobru zabavu i ludi noćni provod. Noćni život je proslavio Beograd. Izdvojili smo za vas neka od najpopularnijih mesta za izlazak u Beograd:

 • Gradska kafana
 • Nacionalna klasa
 • Splav River
 • Kafana Ona moja
 • Splav Leto
 • Santo Domingo
 • Pivara
 • Restoran Manufaktura

Gde odsesti u Beogradu

Nakon odličnog provoda koji ume da traje satima i satima, mnogima je potrebno da se odmore na nekom sigurnom, udobnom i proverenom mestu. Oni koji dolaze iz raznih gradova Srbije i nemaju tu opciju da ostanu kod poznanika ili rođaka najčešće se odlučuju da iznajme neki od sve popularnijih stanova na dan.

Stan na dan Beograd je tu da vam pruži raznoliku ponudu smeštajnih jedinica i to po odličnim cenama.

Kvalitet svih stanova je na izuzetno visokom nivou. Stanovi su lepo uređeni, komforni, luksuzni i redovno održavani. U njima ćete imati zagrantovanu privatnost i prijatnu, domaću atmosferu. Luskuz koji se nudi je nekad ravan onome što možete pronaći u najboljim hotelima, ali su cene daleko bolje i pristupačnije.Ovde vam je dobar odmor zagarantovan.

Niš – provedite se u južnjačkoj atmosferi

Pored Beograda, prestonica juga Srbije i treći najveći po veličini Srbije, nadaleko je poznat po odličnom noćnom životu. OKo ponoći dolazi do usijanja atmosfere, tako da svi igraju i uživaju u dobrom provodu. Vrhunska muzika i odlična usluga su ono što je zagarantovano u noćnom provodu nišlijskih kafana i klubova. Južni deo Srbije posebno se ističe svojim specifičnim karakterom i snažnim temperamentom.

U tim krajevima naše zemlje oduvek se rado igralo, pevalo i veselilo, a ta tradicija samo se nastavila i u današnjim, modernim vremenima. Odavno je poznato kako su Nišlije veliki veseljaci u duši, kako vole pravi merak i kako su u veselju uvek prvi i najbolji.

Zbog toga noćni život Niša nimalo ne zaostaje i nudi svima pregršt zanimljivih sadžaja. Za Niš se može reći kako je reč o gradu meraka, o gradu veselja i ludog provoda, tako da dođite što pre u njega i uverite se u to i sami.

Najpoznatija niška mesta za izlazak

Noćni život u Nišu napreduje velikom brzinom i sve veći broj klubova i kafana otvara svoja vrata svim zainteresovanim gostima. Današnja ponuda Niša je izuzetno bogata, raznovrsna i impresivna, tako da će svako pronaći nešto po svojoj meri i svom ukusu.

Možete odabrati velike ili manje kafiće, tradicionalne kafane ili moderne, noćne klubove. Izdvojili smo za vas neke od najpopularnijih mesta u kojima je dobar provod nešto što se uvek podrazumeva:

 • The Hub – pub & club
 • The Street caffe (Mesarica)
 • Komuna gastro bar
 • Retro bar cafe
 • Beer Garden Pub
 • Square cafe

Smeštaj u Nišu

Apartmani Niš su tu da vam, nakon lude i nezaboravne noći, pruže komforan i udoban smeštaj.

Sve smeštajne u potpunosti su opremljene, redovno i detaljno održavane i uredne. Obaj smeštaj je odličan izbor kako za duže, tako i za kraće boravke. Niš apartmani predstavljaju najbolji odnos kvaliteta i cena. Zbog toga su postali najpopularnija opcija kada je u pitanju izbor smeštaja za turistička putovanja. Na vama je da samo izaberete najbolji prostor i provedite savršen odmor u Nišu.

Nadamo se da vam je ovaj kratak tekst pružio neke korisne informacije o najpopularnijim mestima za izlazak u ovim gradovima. Noćni provod je nekada svima nama potreban, a na ovim mestima dobićete isključivo najbolju uslugu i najbolji provod.

Zbog toga, sredite se i priuštite sebi divno veče, uživajući u najboljim svirkama i pićima. Naša muzika je melem za dušu i nekad nam je svima veoma potrebna. Okrenite se ka pravom meraku i veselju, verujemo da nećete zažaliti nimalo.