NAŠA PJESMA

NAŠA TELEVIZIJA

Sevdah televizija je najgledanija muzička televizija koja njeguje tradicionalnu bosansku narodnu pjesmu – sevdalinku. Za vas pomno biramo samo najveće hitove snimljene od 60-ih godina, pa sve do danas. Sve što trebate je uključiti Sevdah TV i uživati u muzici.

Uživajte u sevdalinkama, alhemiji duše

U svom programu Sevdah televizija svakodnevno nudi najljepše sevdalinke. Za vas se trudimo izabrati sevdalinke koje će vas dotaknuti u dušu i pružiti vam osjećaj ljubavi.

Čuvamo našu sevdalinku od zaborava

Kao najveća televizija i zajednica ljubitelja sevdalinki, sevdah televizija ima cilj da s promocijom tradicionalne bosanske pjesme potakne nove generacije na očuvanje ove muzičke kulture od zaborava. Promocijom novih sevdahlija sevdah televizija se trudi da održi sevdalinku popularnu na prostorima balkana.

Radimo ekranizaciju starih sevdalinki

Sevdah televizija jedan je od najgledanijih muzičkih kanala na području Balkana, a na njemu možete pronaći isključivo sevdalinke. Samim time potičemo njihovu popularnost i putem ekranizacije spajamo staru bosanku pjesmu s modernim tehnologijama današnjeg doba.

Raspored programa

Svakodnevno na programu Sevdah TV možete pronaći još više sevdalinki. Trudimo se da ekranizujemo što više starih sevdalinki bez muzičkih spotova. Slobodno nam se javite i predložite sevdalinku i izvođača koji bi se obavezno trebali naći na play listi Sevdah TV. Vaše sugestije su više nego dobrodošle.

Gledaj nas online

Jednostavno nas gledajte preko vašeg mobitela, računala, laptopa…

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za sve upite ili oglašavanje.

ZAJEDNICA

Učlanite se u zajednicu ljudi koji čuvaju sevdalinku. Postanite čuvar sevdaha.